Klinik Gigi Pasir Gudang & Kota Masai

Jika anda mencari Klinik Gigi Pasir Gudang dan Kota Masai, Dentalwise Care adalah salah sebuah klinik pergigian yang terkenal dalam kalangan penduduk Pasir Gudang, Masai dan Johor Bahru ( JB ). Sudah tentu sesiapa yang sedang mengalami masalah gigi akan mencari Klinik Gigi Pasir Gudang di dalam pencarian Google atau Waze akan menemui nama klinik kami di tempat teratas dalam pencarian mereka. Tujuan kami menubuhkan klinik pergigian di Pasir Gudang ini adalah bukan sahaja ingin membuatkan senyuman anda lebih menawan tetapi juga ingin mengubah masa depan anda melalui senyuman bertepatan dengan slogan kata kami, “We Change Futures Through Smiles”.

 

klinik-gigi-pasir-gudang
Figure 1 Wajah depan DentalWise Care.

 

Dentalwise Care di antara klinik pergigian Pasir Gudang yang mula beroperasi sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) pada Jun 2020. Klinik kami adalah salah satu klinik pergigian Pasir Gudang yang terletak berhadapan dengan Mydin Taman Rinting, Masai dan telah menjadi tumpuan bagi warga kawasan Pasir Gudang, Masai dan Johor Bahru kerana tempatnya yang strategik .

dentalwise-care-klinik-gigi-pasir-gudang-dental

 

Dentalwise Care dibawah pengendalian Dr Siti Nur Aishah binti Mohd Din yang dikenali sebagai Dr AishahD seorang doktor pakar pergigian yang telah berpengalaman beberapa tahun di hospital kerajaan dan klinik swasta di Kuala Lumpur dan juga Melaka. Seramai 3 orang pembantu doktor gigi yang membantu Dr AishahD dalam proses rawatan dan mereka juga yang membantu melayan  pesakit yang datang untuk mendapatkan rawatan pergigian di Dentalwise Care.

klinik-gigi-pasir-gudang-kota-masai
Figure 3 Dr AishahD bersama misi-misi gigi.

 

Klinik Gigi Pasir Gudang

Kami adalah salah satu klinik gigi Pasir Gudang yang mengikut era pascaglobalisasi kerana disini bukan hanya menjalankan rawatan gigi am seperti cabut (extraction), tampal (filling) dan cuci (scaling) tetapi kami juga menjalankan rawatan pergigian kosmetik seperti whitening, braces gigi, veneer, crown dan juga bridge dengan harga yang murah. Kami juga dikenali sebagai klinik pergigian Pasir Gudang yang terbaik untuk mendapatkan rawatan pergigian kosmetik kerana sebab itulah pesakit kami tidak akan pernah serik untuk menyarankan kepada ahli keluarga terdekat atau rakan-rakan mereka untuk membuat rawatan di Dentalwise Care. Di sini kami lebih mementingkan kepuasan hati pesakit dengan mementingkan ketelitian, kekemasan selain daripada harga yang berpatutan. Tidak dilupakan rawatan akar, gigi palsu dan pembedahan gigi bongsu juga dijalankan oleh Dr AishahD tanpa mengira pelbagai  lapisan umur.

Bagi anda yang ingin mendapatkan rawatan pergigian selepas waktu bekerja di sekitar Pasir Gudang, Masai dan Johor Bahru, Klinik Pergigian Dentalwise Care adalah jawapannya kerana kami beroperasi dari 9 pagi sehingga 9 malam. Kebanyakan klinik pergigian Pasir Gudang menamatkan waktu operasi mereka sekitar jam 6. Untuk perician yang lebih lanjut tentang rawatan yang disediakan and boleh melayari Website, Instagram dan Facebook kami.

 

dentalwise-care-klinik-gigi-pasir-gudang-dental

Figure 4 https://dentalwisecare.com/

 

dentalwise-care-klinik-gigi-pasir-gudang-dental

Figure 5 https://www.instagram.com/klinikpergigiandentalwise/?hl=en

 

dentalwise-care-klinik-gigi-pasir-gudang-dental

Figure 6 https://www.facebook.com/kpdentalwisecare

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Related Posts

Teeth Whitening

Teeth Whitening Tooth whitening can be a very effective way of lightening the natural color of your teeth without removing any of the tooth surfaces.

Klinik Gigi Braces Murah di Johor Bahru JB

Sudah menjadi trend remaja masa kini untuk memakai pendakap gigi atau dikenali sebagai braces. Pemakaian braces pada hakikatnya bertujuan bagi memperbetul kedudukan gigi kembali kepada

Visit Us

OPENING HOURS

OPENING HOURS

Follow us on

© 2020 Klinik Pergigian Dentalwise Care. All Rights Reserved | Design by prismboost

Open chat
Hello, Boleh Kami Bantu? Klik di Sini Untuk Pertanyaan.